Όλοι οι χορευτές διαθέτουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό σε παπούτσια χορού, τα οποία χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες. Οι κατηγορίες αυτές είναι τόσες όσες και τα είδη χορού. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε στα παπούτσια χορού Practice ή Εξάσκησης.

  Είναι πολύ βασικό κατά τη διάρκεια του μαθήματος τα παπούτσια να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές δίνοντας την δυνατότητα στον χορευτή να βελτιώνει την τεχνική του και να αποφεύγει τους τραυματισμούς.

  Πώς λοιπόν θα επιλέξετε τα σωστά παπούτσια Practice για εσάς; Τα παρακάτω πέντε σημεία κλειδιά θα σας οδηγήσουν σε μια εξατομικευμένη επιλογή.

  1. Σταθερότητα: Επιλέξτε ένα ζευγάρι κλειστό το οποίο θα περικλείει πλήρως τα πέλματα σας, ώστε να έχετε επαρκή υποστήριξη. Οι άντρες καλό θα ήταν να επιλέγουν ύψος τακουνιού στις 1'' - 1,5'' και οι γυναίκες 1,5'' - 2'' ανάλογα το είδος χορού  .
  2. Καλή Κατασκευή: Δώστε σημασία στην ποιότητα ραφής και των υλικών για μεγαλύτερη διατήρηση του σχήματος των παπουτσιών. 
  3. Υποστήριξη Καμάρας: Τα παπούτσια χορού Practice έχουν αναπτυχθεί με ενσωματωμένη ορθοτική στήριξη από λάτεξ μειώνοντας την πίεση που ασκείται στα πέλματα. Επίσης, η σωστή υποστήριξη της καμάρας παρέχεται με πρόσθετο μαξιλάρι με γέμιση αφρού τζελ.
  4. Εξαερισμός: Είναι γνωστό σε όλους τους χορευτές ότι τα πόδια υπερθερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χορού γι' αυτό δώστε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υλικών. Επιλέξτε παπούτσια κατασκευασμένα από υλικά που επιτρέπουν στα πόδια να αναπνέουν.
  5. Αντιβακτηριδιακή Επένδυση: Τα υψηλής ποιότητας παπούτσια χορού Practice διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή θερμοαπορροφητική επένδυση, η οποία απορροφά και τις οσμές αλλά και καταπολεμά την υγρασία παρατείνοντας την διάρκεια ζωής των παπουτσιών.

  Γνωρίζοντας αυτά τα πέντε σημεία κλειδιά θα μπορέσετε να οδηγηθείτε σε μια σωστή αγορά η οποία θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου. 

  Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να μας καλέσετε και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού fitting για τα παπούτσια χορού που σας ενδιαφέρουν.

 

 

Meliz Dance Shop