Για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Meliz.gr, καλείστε να τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών τα εμπορεύματα της αρεσκείας σας και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα υπόλοιπα βήματα της διαδικασίας. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, σας αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα της επιχείρησης, ώστε να μπορείτε να έχετε ηλεκτρονική πρόσβαση σε αυτήν. Το αποδεικτικό αυτό αποτελεί και την απόδειξη αποδοχής των όρων της σύμβασης πωλήσεως και από τα δυο μέρη. 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω άμεσης χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας. Η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα στην σελίδα και υπό την προστασία του εκάστοτε εκκαθαριστή με τον οποίο συνεργάζεται η επιχείρηση.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας μέσω προώθησής σας στο Paypal. Η συναλλαγή σας γίνεται κάτω από την προστασία τους συστήματος του Paypal.

Επιπλέον, για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Eurobank GR2002606240000170100463261

Εθνική Τράπεζα GR9601100790000007951638035

Alpha Bank GR7301403670367002002007405

Δικαιούχος: Μαριάννα Ξενάκου

Σε όλες τις αγορές εντός Ελλάδος μέχρι €69,99 προστίθενται έξοδα αποστολής €6. Για αγορές άνω των €70, τα έξοδα αποστολής είναι €4.

Για όλες τις υπόλοιπες χώρες τα έξοδα αποστολής είναι €20 στο πρώτο κιλό.


Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα μεταφοράς από το λογαριασμό σας καθώς και οποιαδήποτε άλλα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς - κατάθεσή σας, παρακαλούμε πολύ αποστείλετε την απόδειξη με email στο info@meliz.gr.

Για βοήθεια και για οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρόπος Αποστολής 

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται στο χώρο επιλογή σας μέσω υπηρεσίας Courier. Σε καμία περίπτωση δεν παραδίδονται εμπορεύματα σε ταχυδρομικές θυρίδες, καθώς και σε ανήλικους ή άτομα υπό κηδεμονία εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση.

Όλα τα εμπορεύματα συνοδεύονται από τη νόμιμη απόδειξη λιανικής πωλήσεως καθώς και από ένα έντυπο επιστροφής σε περίπτωση υπαναχωρήσεως.

 Χρόνος Αποστολής 

Τα εμπορεύματα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδονται στο Courier το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα που θα πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Διαφορετικά, ο χρόνος εκκαθάρισης και αποστολής μπορεί να επεκταθεί στις 10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περιόδους υψηλού φόρτου εργασίας ο χρόνος εκκαθάρισης και αποστολής της παραγγελίας σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομος.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προς περαιτέρω ενημέρωση.

Ο χρόνος παράδοσης από την εταιρία Courier διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης. 

Κόστος Αποστολής

Τα μεταφορικά για αγορές άνω των €70 είναι €4.

Για αγορές μέχρι €70, τα έξοδα αποστολής είναι €6.

    Υπαναχώρηση - Επιστροφές Εμπορευμάτων

    Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα εμπορεύματα που αγοράσατε αναιτιολογήτως εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε αυτήν την περίπτωση καλείστε να συμπληρώσετε το έντυπο υπαναχωρήσεως και να καταβάλλετε το κόμιστρο επιστροφής προς την ταχυδρομική εταιρία. Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Τα εμπορεύματα πρέπει να είναι άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση, εντός της συσκευασίας τους η οποία δεν θα πρέπει να έχει καταστραφεί και να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές.